Gå till innehåll
Victor Badmintonligan
Victor Badmintonligan

Fyris styr till Göteborg: ”Många bra lag i ligan i år”

Den andra omgången av Victor Badmintonligan inleds under söndagskvällen kl 18 när Påvelund tar sig an Fyrisfjädern på hemmaplan.
De övriga tre matcherna är utspridda under måndag och tisdag.
Följ all dramatik på badmintonplay.se.

Så här går tankarna för Tilda Sjöö inför kvällens drabbning.
”Det känns kul att ligan är igång igen. Jag tror det kan bli väldigt jämt i år igen då många lag har ännu starkare lag än förra året. I första omgången mot Västra Frölunda hemma fick vi ställas på prov direkt. Men vi alla gick in med riktigt bra inställning och vi hjälpte varandra till den vinsten. De kom med en av sina bästa uppställningar och vi fick verkligen kämpa in i det sista men lyckades få med oss tre viktiga poäng och det är alltid skönt att få en bra start på säsongen. Påvelund är ett bra lag som senaste åren varit med i toppen och slagits om guldet. De har många utländska spelare, så vi får se vilket lag de kommer med, men vi är iallafall väldigt taggade och hoppas på en välspelad match! För oss blir det viktigt att åka dit och verkligen ge allt, vi vet att de är luriga och har ett starkt lag. Men för oss blir det viktigaste att fokusera på vårt eget spel och så tar vi det utifrån det.”

Melker Z Bexell är inne på samma linje som Tilda.
”Det kommer att bli ett riktigt roligt år i ligan med många bra lag, och jag är riktigt taggad på att göra allt för att Fyrisfjädern ska ta tillbaka guldet. Det var skönt att börja året med en vinst på hemmaplan, det betyder mycket för laget. Med Påvelund vet man aldrig riktigt vad de kommer med för lag, men jag hoppas att de kommer med sitt starkaste och att det blir en bra match. Som lag behöver vi en bra inställning och att alla gör sitt bästa. Då så ska det nog gå vägen. För egen del har jag varit lite sjuk, men känner mig tillbaka nu och är redo att kötta.”

Här ser du kvällens möte mellan Påvelund och Fyrisfjädern, livestreamat och med kommentator.

Bana 1:
https://badmintonplay.se/ptbk/games/g/4robnjks Länk till annan webbplats.

Bana 2:
https://badmintonplay.se/ptbk/games/g/shpzyj77 Länk till annan webbplats.

Livescore:
https://badmintonsweden.tournamentsoftware.com/league/9aff02a5-172a-4b00-86c0-c3073bb5dc54/team-match/1359 Länk till annan webbplats.

Övriga matcher i omgång två:
Aura-Täby, måndag kl 18
Umeå-V Frölunda, måndag 18.30
Trollhättan-Spårvägen, tisdag 18.30


Tilda och Melker i mixed under Victor Swedish Open

Publicerad: 2023-09-10

Senast uppdaterad: 2023-09-10

Sponsorer