Gå till innehåll
Victor Badmintonligan
Victor Badmintonligan

Toppmöte väntar

Fyrisfjädern ställs mot Trollhättan under tisdagskvällen. I potten ligger en förstaplats i grundserien av Victor Badmintonligan.

Moa och Tilda Sjöö, två av förgrundsfigurerna i hemmalaget säger så här om mötet:
”Vi ser verkligen fram emot matchen mot Trollhättan, vi tror det kan bli en väldigt jämn match med många roliga men tuffa matcher.”

Hur är Trollhättan att möta?
”De har varierat lite i sin laguppställning under säsongen så vi får se vad de kommer med imorgon. De har i grunden ett starkt lag med många danska spelare som har gjort det bra hittills denna säsong så det blir spännande att se vad de kommer med i detta möte.

Nyckelmatcher?
”Der kommer troligtvis att bli många jämna och spännande matcher, men vi hoppas gå ur grundserien som det segrande laget. Vi har bra chanser i många av matcherna men skulle säga att vi ändå står starkast i herrsinglarna.

Kommer ni vara med båda imorgon?
”Pass på den frågan.”

Hemmaplan, vad betyder det?
”Det är alltid kul att spela på hemmaplan och förhoppningsvis blir det mycket publik och riktigt bra stämning. Ännu roligare är det att faktiskt få denna sista match som dessutom avgör vilka som vinner grundserien framför hemmapubliken och förhoppningsvis riktigt bra stöd från dem!”

Vad skulle en seger betyda?
”En seger skulle betyda en fördel inför slutspelet, så det hade varit gött! Men samtidigt är vi klara för semifinal och kommer självklart göra allt för att slåss om en plats i finalen och få vara med och fightas om guldet i år igen.”

Sista omgången tisdag kväll enligt nedan, som vanligt sänds de på SolidSport.

IFK Umeå – BMK Aura (starttid 18)

Täby – Påvelund (18)

V Frölunda – Spårvägen (18.30)

Fyrisfjädern – Trollhättan (18.30)

 

Publicerad: 2023-01-30

Senast uppdaterad: 2023-01-30

Sponsorer